Ποιος είναι ο Σαλβίνι; Διαβάστε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο

Για όσους έχουν…απορίες ποια είναι η Λέγκα του Βορρά στην Ιταλία και ποιος ο Ματέο Σαλβίνι, η ανάγνωση της ομιλίας του στο Ευρωκοινοβούλιο, προ ημερών, είναι αρκούντως διαφωτιστική…

“Κύριε Πρόεδρε, εντιμότατοι συνάδελφοι μου, φαίνεται ότι 500 εκατομμύρια Ευρωπαίοι κυβερνιούνται από μαριονέτες και ανδρείκελα

Ενώ οι τρομοκράτες βυθίζουν στο αίμα την Ευρώπη, εδώ το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να δικάσουν την Ουγγαρία, κ.Όρμπαν κρατάτε γερά.

Εδώ ασχολούνται με τα δικαιώματα των Ρομά, των δήθεν προσφύγων και των εκατομμυρίων του Σόρος και όχι με μια νόμιμη εκλεγμένη Κυβέρνηση

Η Ουγγαρία – το λέω στους Ιταλούς που ακούνε- έχει ένα φόρο μοναδικό με 16%, οι επιχειρήσεις πληρώνουν το 9%, η ανεργία έπεσε στο 4%, η ανεργία των νέων είναι στο 11% η σύνταξη είναι στα 62 χρόνια και ο λαός με την κυβέρνηση της Ουγγαρίας είχαν το σθένος να υπερασπιστούν και να ελέγξουν το νόμισμα τους, την κεντρική τους τράπεζα καθώς και τα σύνορα τους.

Εμείς τι κάνουμε; Θα τους στείλουμε άρματα μάχης όπως το 1956; Χρησιμοποιούμε τις κυρώσεις στη θέση των πυραύλων;

Εγώ θυμάμαι μερικούς Ευρωπαϊστές σημερινούς που στηρίζουν τον Μακρόν, όπως ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, ο πρώην πρόεδρος της ιταλικής Δημοκρατίας, όταν τα σοβιετικά τεθωρακισμένα εισέβαλαν το 1956. Περήφανοι όπως σήμερα, μιλούσαν για τους Ούγγρους ότι ήταν φασίστες και ταραξίες και καλούσαν τα σοβιετικά άρματα να επιβάλλουν την τάξη στον κόσμο.

Νομίζω ότι δεν άλλαξε τίποτα σε αυτόν τον κόσμο τα τελευταία 60 χρόνια.

Αντί για άρματα τώρα χρησιμοποιείται τις τράπεζες, το χρηματοπιστωτικό σύστημα και την εισβολή μεταναστών, ψεύτικων προσφύγων.

Ολο αυτό χρηματοδοτείται από εκμεταλλευτές χωρίς ενδοιασμούς όπως τον Τζορτζ Σόρος!

Που ίσως χρηματοδοτεί και κάποιον εδώ μέσα στην Βουλή ή στην Επιτροπή!

Αντί να δικάζετε την Ουγγαρία και την Πολωνία, να ανησυχείτε για την στήριξη 20 εκατ ανέργων Ευρωπαίων και το πως να υπερασπίζεστε τα σύνορα μας αγαπητέ Επίτροπε.

Εσείς που είστε μέλος ενός κόμματος ενός “κυρίου” που είπε ότι εμείς στην Νότια Ευρώπη τρώμε τα λεφτά μας στις γυναίκες και στα ποτά!

Θα πρέπει να ντρέπεστε να έρχεστε εδώ μέσα, θα πρέπει να σέβεστε ένα πρωθυπουργό εκλεγμένο νόμιμα από τους Ούγγρους πολίτες και θα πρέπει όλοι σας εδώ να μην υποστηρίζετε τον Μακρόν και να σέβεστε την ελευθερία των Γάλλων πολιτών.

Επομένως κύριε Όρμπαν στο όνομα της Λέγκας του Βορρά, στο όνομα εκατ. Ιταλών, σας ευχαριστώ για ότι κάνατε, ευχαριστώ γι αυτό που θα κάνετε, ευχαριστώ που αντιστέκεστε στις επιταγές της Σοβιετικής ΕΕ.

Ζήτω η Ελευθερία, ζήτω η Ουγγαρία”.

SHARE