ΠΛΑΙΣΙΟ: Κλειστά από Τετάρτη τα καταστήματα, παραγγελίες online

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα της «Πλαίσιο Computers AEBE» από την Τετάρτη, 18 Μαρτίου, για τη μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19, σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, κανονικά συνεχίζονται οι online και λοιπές παραγγελίες. Τονίζεται, δε, ότι κάθε παραγγελία προετοιμάζεται από συνεργάτη της εταιρείας, που φοράει ειδικά γάντια και την συσκευάζει σε χώρο που απολυμαίνεται συστηματικά. Επίσης, οι οδηγοί είναι εξοπλισμένοι με αντισηπτικά και γάντια και μπορούν να παραδώσουν και ανέπαφα τις παραγγελίες στην πόρτα του καταναλωτή (ισχύει για Αθήνα και Θεσσαλονίκη).

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της εταιρείας σημειώνουν ότι μεγάλο μέρος της ομάδας του Πλαισίου δουλεύει ήδη από το σπίτι, ενώ έχουν μοιραστεί πάνω από 350 νέα laptops, ώστε να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός εξοπλισμός για την εξυπηρέτηση των πελατών. Μεταξύ άλλων, χωρίστηκαν τα κεντρικά γραφεία σε ζώνες ασφαλείας, ώστε οι ομάδες έκτακτης ανάγκης, που έχουν παραμείνει, να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και να κάθονται πολύ πιο αραιά.

 

SHARE