Πήρε θέση για Πετσίτη ο Πάνος Σκουρλέτης: “Όλα είναι προς εξέταση”

«Όλα είναι προς εξέταση», δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης για την υπόθεση Πετσίτη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα των Συντακτών, αναγνωρίζοντας ότι «ο κόσμος θέλει απαντήσεις και αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον Μανώλη Πετσίτη ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι «σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι μου» και ότι «γνωρίζω αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν στην Καισαριανή».

«Από εκεί και πέρα όλα είναι προς διερεύνηση» τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος «επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η πραγματική σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις» και συμπλήρωσε υπογραμμίζοντας πως «αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα»

«Με αυτή την έννοια θεωρώ ότι ότι είναι σε θετική κατεύθυνση οι τοποθετήσεις της κυβέρνησης που θέλουν να διευκολύνουν την οποιαδήποτε συζήτηση» κατέληξε για το θέμα ο Πάνος Σκουρλέτης.

SHARE