Πέθανε ο Φώτης Ντούλος – Γράφει πως είναι αθώος για την εξαφάνιση της συζύγου του

Πέθανε ο ομογενής Φώτης Ντούλος, ο οποίος νοσηλευόταν κλινικά νεκρός, ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, συνδέοντας στο στόμα του σωλήνα που είχε προσαρμόσει σε εξάτμιση αυτοκινήτου.

Ο Ντούλος είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του, επαναλαμβάνοντας πως είναι αθώος για την εξαφάνιση της συζύγου του Τζένιφερ, η οποία είναι άφαντη από τον περασμένο Μάιο. Κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία κάτι που ο ίδιος αρνούνταν πεισματικά Να σημειωθεί ότι ο Φώτης Ντούλος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ώρες πριν εμφανιστεί στο δικαστήριο.

«Ούτε μια στιγμή δεν πίστεψα πως θα αυτοκτονούσε. Αντιμετωπιζόταν, όμως, από τον κόσμο, ως ο άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του. Το βάρος αυτό είναι ασήκωτο. Το μήνυμά μου σε όσους του προσάπτουν δολοφονία: ντροπή σας», τόνισε μεταξύ άλλων την Τρίτη ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας του Φώτη Ντούλος, Κάρι Λοφτ, δήλωσε ότι «πρόκειται για μία μεγάλη τραγωδία».

Οπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι του αποθανόντα, τα όργανά του θα δοθούν για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Η εξαφάνιση της συζύγου του Φώτη Ντούλος

Ο Ντούλος ήταν σε διαμάχη με την σύζυγό του και μητέρα των πέντε παιδιών τους, με την ίδια να εξαφανίζεται και τις αρχές να θεωρούν πως δολοφονήθηκε.

Την ημέρα της εξαφάνισης της συζύγου του Ελληνοαμερικανού, κάμερα ασφαλείας φαίνεται πως αποτύπωσε την εικόνα ενός άνδρα που κουβαλούσε σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες και πετούσε στα σκουπίδια. Οι Αρχές πιστεύουν πως πρόκειται για τον Ντούλο, ενώ από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν ρούχα και οικιακά αντικείμενα, ενώ βρέθηκαν και ίχνη αίματος της άτυχης μητέρας στα σκουπίδια.

SHARE