Περιφέρεια Αττικής και PET CITY προσφέρουν τροφή στα ζώα πληγέντων περιοχών

Περίπου ένας τόνος ξηρές και υγρές τροφές για τα ζώα των πυρόπληκτων περιοχών θα διατεθεί στις φιλοζωικές των δήμων της Αν. Αττικής που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές, από την Περιφέρεια Αττικής και το PET CITY στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και υπό το συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Θανάση Αυγερινού.

Επιπλέον, οι κτηνίατροι της κλινικής της εταιρείας διατίθενται να προσφέρουν περίθαλψη σε οποιοδήποτε ζώο χρειάζεται φροντίδα.

Η διανομή των τροφών θα γίνει από το χώρο της ΠΕΑΑ, στο 17ο χιλιόμετρο της Λ. Μαραθώνος – Παλλήνη – κατόπιν επικοινωνίας των φιλοζωικών των πληγέντων δήμων της περιοχής στα τηλέφωνα: 2132005103, 2132005123 και email: [email protected] του γραφείου αντιπεριφερειάρχη.

Για το ζήτημα αυτό ο κ. Αυγερινός επισημαίνει: “Οι συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς δυστυχώς αφορούν όλες τις υπάρξεις. Τα ζώα των πληγέντων περιοχών χρειάζονται και αυτά τη βοήθειά μας, ας μην τους στερήσουμε την ευκαιρία να ζήσουν”.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας Αττικής για την περίθαλψη των πυρόπληκτων ζώων, διατίθεται προσωρινός χώρος φιλοξενίας 300 θέσεων στο πρώην λατομείο του δήμου Γαλατσίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

SHARE