Παύλος Χαϊκάλης: Νέες δηλώσεις – “Ζητάω συγγνώμη από την Αραβή, ήμουν ερωτευμένος, είμαι αρσενικό παλιάς κοπής”

upd: Στην καταγγελία που έκανε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή  για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό και καθηγητή της σε σχολή υποκριτικής απάντησε ο ηθοποιός και πρώην υφυπουργός Υγείας, Παύλος Χαϊκάλης, τον οποίο αφορούσε η καταγγελία, δίνοντας την δική του εκδοχή.

Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” του Open, ο Παύλος Χαϊκάλης επιβεβαίωσε την καταγγελία της ηθοποιού, λέγοντας όμως πως η ίδια δεν ήταν ανήλικη όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό.

“Δεν ακυρώνω τίποτα από όσα λέει”, ανέφερε ο κ. Χαϊκάλης, προσθέτοντας πως ήταν ερωτευμένος με την μαθητευόμενη τότε ηθοποιό και πως δεν ήθελε να την προσβάλλει και ζήτησε συγγνώμη από την ίδια και τους γονείς της.

Σχετικά με την οντισιόν, στην οποία αναφέρθηκε η κ. Αραβή, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε πως δεν ζήτησε κάποιο αντάλλαγμα, πως η ίδια δεν ανταποκρίθηκε στον έρωτά του και πως συμπεριφέρθηκε ως “κυρία”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

“Επειδή είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μια γυναίκα μου λέει όχι, δεν τα παρατάω εύκολα”, είπε υπερασπιζόμενος την πράξη του, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε η ηθοποιός “υπέρμετρη έκφραση αισθησιασμού”.

“Είναι πολύ συζητήσιμο πώς διαχειριζόμαστε το θέμα του πρόστυχου λόγου. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και θες να της εκφράσεις τους πόθους σου, δεν συνηθίζεις να λες «βλέπω το στήθος σου και αισθάνομαι μια ανάταση»”, τόνισε.

“Εαν αυτό ήταν κάτι που σε εκείνη την τρυφερή ηλικία την πείραξε, της ζητάω δημόσια συγγνώμη και από αυτήν και από την μητέρα και τον πατέρα της. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση μείωσης της προσωπικότητας. Ήταν αν θέλετε μία υπέρμετρη έκφραση ερωτισμού δικού μου”.

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Παύλος Χαϊκάλης μετά τη χθεσινή του συνέντευξη στο ΟΡΕΝ, όπου απάντησε για την καταγγελία που έκανε η πρώην μαθήτρια του, Ηλιάνα Αραβή, σήμερα μίλησε στην εφημερίδα ON Time.

Σχετικά με κάποια μηνύματα που έχουν εμφανιστεί απάντησε ότι «Είναι μονταρισμένο, είναι φράσεις δικές μου, δεν υπάρχει διάλογος, δεν ξέρω τι να πω…» εξηγεί ο ηθοποιός και συνεχίζει «Δεν ξέρω τι να σας πω, υπάρχει ανθρωποφαγία που δεν μπορώ να κατανοήσω και να σας πω κάτι. Αν κάποιος νομίζει πως οποιαδήποτε «Χ» συνομιλία είναι απόδειξη σεξουαλικής παρενόχλησης και δεν απαντήσει κάποιος κατανοώ. Αν απαντήσει και υπάρχει διάλογος δεν μου λέει κάτι. Δεν ξέρω τι προφίλ είναι αυτό…».

Όπως τόνισε δεν έχει δικηγόρο και δεν σκέφτεται να κινηθεί δικαστικά. «Όχι, δεν πάω δικαστικά, δεν ασχολούμαι καν. Πολλοί φίλοι που έχουν κάνει προφίλ και ξένα προφίλ λέγανε ότι έβριζα και έγραφα “να νεκροφιλήσω τις κόρες σας”. Είχα πάει στη Δίωξη τότε, στον Γιώργο Σφακιανάκη. Κοιτάξτε, εγώ δεν θα αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Όποιος πιστεύει ότι είμαι ελέφαντας δεν θα του αλλάξω γνώμη. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής».

Όσο για την απόφασή του να βγει δημόσια και να παραδεχτεί πως εκείνος ήταν το πρόσωπο που κατήγγειλε η ηθοποιός Ηλιάννα Αραβή, εξηγεί πως «δεν ακυρώνω τον λόγο κανενός. Ο καταγγέλλων έχει πάντα δίκιο. Θα μπορούσα να πω κι εγώ διάφορα, αλλά ας μη χάνουμε τη μπάλα γιατί κάποιος μπορεί να το κάνει για πέντε λεπτά δημοσιότητας. Δεν ακυρώνω κανέναν, αλλά δεν γίνεται να τον κυνηγήσω, δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι ανθρωποφαγικό. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει πια. Όποιος πιστεύει σε μένα έχει καλώς. Αν δεν είχα το θάρρος της γνώμης μου δεν θα μιλούσα. Βγήκα, τελείωσα και τέλος. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή».

«Δεν έχω δικηγόρο, βγήκα μοναχός μου. Όταν βλέπεις ότι “φωτογραφίζεσαι” δεν βγαίνεις να πεις “ααα δεν ξέρω” και να κρυφτώ. Βγήκα ευθαρσώς, αυτή είναι η αλήθεια μου, θέλει να γίνει πιστευτή καλώς, δεν θέλει ok. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει… να απαντήσει η κοπέλα… δεν ασχολούμαι πια όμως, τέλος».

SHARE