Πάτρα: Καταγγελία 50χρονης ότι την ξυλοφόρτωσε ο αντιδήμαρχος εραστής της επειδή …είχε κι άλλες

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Πάτρα τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την καταγγελία ξυλοδαρμού μιας 50χρονης από τον εραστή της και… αντιδήμαρχο του δήμου Πατρών.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η 50χρονη γυναίκα, το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου έξω από το γραφείο του αντιδημάρχου. Ο αντιδήμαρχος δεν επικοινώνησε μαζί μου ούτε για συγγνώμη» δήλωσε η γυναίκα στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», που ανέδειξε το θέμα τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αντιδήμαρχος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την 50χρονη εδώ και, περίπου, 1,5 χρόνο. Όταν εκείνη υποπτεύθηκε ότι διατηρούσε σχέση και με μια άλλη γυναίκα, αποφάσισε να τον παρακολουθήσει. Κατέληξαν να τσακωθούν στο γραφείο του και τότε εκείνος άρχισε να της φωνάζει να φύγει, να την βρίζει, να την χτυπάει και να την σπρώχνει, με αποτέλεσμα να πέσει από τα σκαλοπάτια. Ακολούθως, κι ενώ εκείνη περίμενε στο δρόμο, ο αντιδήμαρχος της επιτέθηκε ξανά, απειλώντας την ότι «θα την κόψει στα δύο, και θα την σκοτώσει», ρίχνοντάς της και κλωτσιές.

Στη συνέχεια, η γυναίκα κάλεσε την αστυνομιά και πήγε στο τμήμα για να καταθέσει μήνυση.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κύκλους της αντιπολίτευσης, που ζητούν από τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη να προχωρήσει στην αποπομπή του αντιδημάρχου.

SHARE