Πατούλης στην Κλαυθμώνος: Να μη ζήσουμε τραγωδίες, όπως αυτές που μας πλήγωσαν».

«Θέλω να σας δώσω μια υπόσχεση. Δεν θα σας απογοητεύσουμε. Θα δουλέψουμε νυχθημερόν και με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για να κάνουμε την Αττική κάθε μέρα καλύτερη». Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πατούλης, νέος περιφερειάρχης Αττικής, από την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους υποστηρικτές του. Ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τη Ρένα Δούρου, ξεκαθάρισε ότι «αξίζουμε καλύτερα και θα τα κάνουμε καλύτερα για να πάμε μπροστά στο μέλλον».

Όπως είπε, «θα δουλέψουμε με σχέδιο και με σκληρή δουλειά για να μην χάσουμε ούτε μια ημέρα, καθώς η Αττική δεν έχει άλλη ημέρα για χάσιμο». Κι αυτό «για να επιστρέψουν το χαμόγελο και η υπερηφάνεια» στους κατοίκους της περιφέρειες και «για να μη ζήσουμε τραγωδίες, όπως αυτές που μας πλήγωσαν».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του υποστήριξε ότι «σήμερα δεν νίκησε μόνο η παράταξή μας, αλλά ολόκληρη η Αττική», προσθέτοντας ότι «γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι πήγαν να βάλουν ανάμεσά μας». Παράλληλα, ευχαρίστησε προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας την υπόσχεση πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, προκειμένου να τον βοηθήσει στο έργο του για «μια Ελλάδα που θα βγει εκ νέου στο φως» μακριά από διχασμούς.

Πατούλης: Δουλειά νυχθημερόν για την Αττική όλων μας - Γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές

Ο κ. Πατούλης τόνισε επίσης ότι «η μεγαλύτερη μου φιλοδοξία είναι να μπορώ να σας κοιτάζω όλους στα μάτια και να χαιρόμαστε που ζούμε στην Αττική και να ξέρουμε ότι κάνουμε τα πάντα για την Αττική μας».

SHARE