Παππάς: Δεύτερος ο Μητσοτάκης στις εκλογές – Νέες βολές κατά Στουρνάρα

Νέες βολές εναντίον του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυση μέσω της ΕΡΤ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.  Όπως είπε, ο Γιάννης Στουρνάρας  ήταν ο πιο αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών στη διάρκεια της κρίσης και τόνισε ότι κάθε φορά που πάει καλά η οικονομία, ο κ. Στουρνάρας παρεμβαίνει για να κάνει συστάσεις. Δεν κοιτάει τη δουλειά του και κατά το παρελθόν έχει κάνει ακραίες δηλώσεις, σημείωσε.

Ο Ν. Παππάς εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επανέλαβε ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και χαρακτήρισε σπασμωδική την κίνηση της ΝΔ να ζητήσει από το ΕΣΡ να απαγορευτεί η μετάδοση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, για πρώτη φορά και από την εποχή του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση στην Αθήνα και επιλέγει έναν κλειστό χώρο. Όπως είπε ο κ. Παππάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τερματίσει δεύτερος στις εκλογές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

SHARE