Παπαχριστόπουλος: “Γραμμή” για προφυλάκιση Φρουζή για να αποκαλύψει τους πολιτικούς!

 

…Απίστευτη (όχι για ΑΝΕΛ βέβαια) ατάκα από το κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Θ.Παπαχριστόπουλο, που αν όσα γράφονται πως είπε στο ραδιοσταθμό “Το Κόκκινο” είναι ακριβή, έχουμε να κάνουμε με απίστευτη υπόθεση πολιτικής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη…

Ο κ. Παπαχριστόπουλος, κατ’ αρχήν, θύμισε τις υποθέσεις των σκανδάλων στα εξοπλιστικά προγράμματα, όπου «εάν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η λίστα Λαγκάρντ από τον κ. Βαξεβάνη (σ.τ.σ. που μάλιστα συνελήφθη τότε για παραβίαση προσωπικών δεδομένων) και βρεθεί το όνομα της κ. Κουράκου, συζύγου του Γ. Παπαντωνίου, η δικαστική συνδρομή στην Ελβετία, να αποκαλύψει από την Λίστα Μπόργιανς την διασταύρωση, δεν θα είχε ξετυλιχτεί ποτέ το κουβάρι».

“Τώρα, υπόδικος είναι και ο κ. Φρουζής, που έχει διώξει η ίδια η Novartis … πιστεύω ότι αν προφυλακιστεί … μπει σε καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων, τότε θα παίξει τον ίδιο ρόλο όπως ο Μπάρδης για τον Παπαντωνίου … και παλιότερα ο Ζήγρας με τον Κάντα για τον Τσοχατζόπουλο, … πιστεύω ότι θα είναι τεκτονικές οι αντιδράσεις από τις εξελίξεις στον χώρο της Υγείας», προέβλεψε  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θ. Παπαχριστόπουλος μιλώντας “Στο Κόκκινο”.

SHARE