Οριστικό το διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου – Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν – Καμμένος: Δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία

Μετά από μία σύντομη συζήτηση στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου έληξε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η οποία άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2015 και κράτησε έως σήμερα.

Είχαμε μια καλή συνεργασία καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια αλλά το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα. Ο Πάνος Καμμένος παρέπεμψε στην συνέντευξη τύπου που θα δώσει σε λιγότερο από μία ώρα όπου όπως είπε θα εξηγηθούν τα πάντα.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση. Ηταν μια συνεργασία επί 4 ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ανάμεσα σε δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους. Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, οπότε ο στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας, του ονόματος για το οποίο έπεσαν χιλιάδες, δεν μου επιτρέπεται να μη θυσιάσω αυτή την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για εμένα για λόγο εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση”

 

Η μέρα του Πάνου Καμμένου ξεκίνησε με ανάρτηση στο twitter βίντεο με έπαρση της Σημαίας στο Γράμμο(!)  και στη συνέχεια παρακολούθησε τη θεία λειτουργία και μετέλαβε στη Μητρόπολη Αθηνών…

 

 

Απίστευτο! Ο Π.Καμμένος στέλνει πολιτικά μηνύματα με την έπαρση της ελληνικής σημαίας!

Λήγει “Κυριακή και 13” η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ- Απηύδησε ο Τσίπρας και καλεί τον Πάνο στις 10.30 – Τα σενάρια για νέα κυβέρνηση

SHARE