Όχι διόδια στην Καβάλα, λέει ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς

«Δεν πρόκειται να μπουν διόδια στην Καβάλα.» Αυτό τόνισε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης Βαγγέλης Παππάς, το βράδυ Παρασκευής 24 Μαΐου.

«Η Καβάλα από τις 3 Ιουνίου εντελώς διαφορετική πόλη. Μια πόλη που θα τη σχεδιάσουμε, θα την οργανώσουμε και θα τη διεκδικήσουμε όλοι μαζί. Όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου ακούσαμε πολλά. Ακούσαμε καθημερινά τα παπαγαλάκια της απερχόμενης δημάρχου όχι μόνο να μιλάνε για την πάρτη τους, αλλά να καθορίζουν και ποιος θα είναι ο δεύτερος μαζί τους γιατί τρομάζουν από εμάς να είμαστε μαζί τους» τόνισε και πρόσθεσε αναφερόμενος στο κυκλοφοριακό:.

«Ένα άλλο θέμα που με ρωτάτε συνέχεια στο δρόμο είναι με το κυκλοφοριακό τι θα γίνει. Και επειδή βλέπω ότι σήμερα κλείσαμε τον δρόμο και ζητάμε συγνώμη γι αυτό αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά αφού ο κόσμος σήμερα εδώ είναι πάρα πολύς. Λέμε λοιπόν ότι για να μπορέσουμε να δώσουμε λύση είναι να εφαρμόσουμε απαρέγκλιτα μια μελέτη. Μια μελέτη που θα έχει παράθυρα, υποσημειώσεις και αστερίσκους. Ξέρετε όταν στη μελέτη βάλεις το κυκλοφοριακό φόρτο αν κάνεις μία λάθος κίνηση και δεν την εφαρμόσεις ακριβώς όπως δείχνει το μοντέλο τότε η μελέτη αυτή δεν έχει κανένα νόημα. Αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε τη γέφυρα και γρήγορα δεν θα πρέπει να κάνουμε την τακτική που έκανε η απερχόμενη δήμαρχος που της  πήρε 5 μήνες να συμφωνήσει με την πρόταση που της είπαμε εμείς την επόμενη μέρα ότι πρέπει να αμφιδρομηθεί ο δρόμος σε εκείνο το σημείο γιατί η οδός Βάσσου θα είναι καρμανιόλα.

Πρέπει να ολοκληρώσουμε την περιμετρική. Πρέπει επιτέλους να καταλήξουμε μικρό, μεγάλο τούνελ πρέπει να τελικά να την ολοκληρώσουμε. Ξέρετε πηγαίνουμε σε επίπεδες πόλεις όχι όπως η Καβάλα με το δύσκολο ανάγλυφο και βλέπουμε ότι έχουν περιμετρική που δεν χρειάζεται και όμως έχουν κι εμείς που είναι αναγκαίο δεν έχουμε. Η μελέτη έχει αφεθεί κάπου στην μέση θα πρέπει να τη συνεχίσουμε και κατά αυτόν τον τρόπο να δώσουμε στην Καβάλα τη βοήθεια να γλυτώσει από το δύσκολο ανάγλυφο και όλοι ταλαιπωρούμαστε. Κι όχι μόνο εμείς.. αφού λέμε ότι θα κάνουμε την Καβάλα τουριστικό προορισμό θα πρέπει να δώσουμε ανέσεις στους επισκέπτες.

Λέω λοιπόν από αυτό το βήμα στον υπουργό Μεταφορών, ότι με δήμαρχο τον Βαγγέλη Παππά και τους άλλους συνυποψηφίους μου δεν πρόκειται να μπουν διόδια στην Καβάλα.

Άρα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι μανδαρίνοι των Αθηνών ότι όταν θα κατεβαίνει ο δήμαρχος με τους συνεργάτες του, τους άλλους δυο σήμερα υποψηφίους δημάρχους, κάτω στα γραφεία, τα γραφεία να ανοίγουν συγκεκριμένα και ο υπουργός να τον δέχεται. Αυτά που μας λέει η κ. Τσανάκα ότι έκατσα 8 ώρες και ξαναγύρισα πίσω, εμείς θα πάμε είτε στο νοσοκομείο όλοι μαζί, είτε στην αστυνομία.

Η Καβάλα θα αποκτήσει φωνή. Θα αποκτήσει τη φωνή του λαού της. Λαός και δήμαρχοι θα τους λέω όλους μαζί για να καταλαβαινόμαστε γιατί εγώ το εμείς δεν θα το ξεχάσω και μετά τις εκλογές, γιατί ξέρω ότι χωρίς το εμείς αύριο δεν υπάρχει για την Καβάλα. Όλοι λοιπόν μαζί θα πάρουμε την Καβάλα και θα την ανεβάσουμε εκεί που της αξίζει. Θα της δώσουμε αυτά που της στέρησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, οι προηγούμενες παθογένειες και αδράνειες.»

SHARE