Ο Σκουρλέτης κλείνει την πόρτα ΣΥΡΙΖΑ στους ΠΑΣΟΚογενείς με την επίθεση στον Γ.Παπανδρέου

Πίσω από τα όσα είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτης για τον Γ.Παπανδρέου, βρίσκεται η ‘μάχη χαρακωμάτων” εντός του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της διεύρυνσης και για τους ΠΑΣΟΚογενείς που “απειλούν” το κλειστό κόμμα.

Είναι γεγονός ότι οι προεδρικοί του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν όσο γίνεται περισσότερους ΠΑΣΟΚογενείς για να ανοίξει το κόμμα και να αποκτήσει επαφή με το λεγόμενο “κέντρο”, σε αντίθεση με τον γραμματέα, τους “53” και λοιπές συνιστώσες που δεν θέλουν να ακούνε για ΠΑΣΟΚ…

Έτσι εξηγείται ο χαρακτηρισμός  «τοξικό πρόσωπο» που απέδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου ο Πάνος Σκουρλέτης, σε σχόλιό του αναφορικά με την πιθανή υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αφού εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή του προς τον Προκόπη Παυλόπουλο, σε ερώτηση για το αν ο Γιώργος Παπανδρέου θα μπορούσε να ήταν μια καλή υποψηφιότητα, σημείωσε: «Σε καμία περίπτωση. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένα τοξικό πρόσωπο στην πολιτική ζωή, που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο. Σε καμία περίπτωση», ενώ χαρακτήρισε «χειρότερες περιπτώσεις» τον Κώστα Σημίτη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΙΝΑΛ

«Από σκουρ-λ-ιασμένα μυαλά δεν περιμέναμε και τίποτα σοβαρό» σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τις δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τοξικοί είναι αυτοί που συνευρέθηκαν με τη Χρυσή Αυγή στις πλατείες των αγανακτισμένων. Τοξικοί είναι αυτοί που αφού έφεραν την χώρα στο χείλος της καταστροφής και στο τρίτο εξοντωτικό μνημόνιο, συγκυβέρνησαν για χρόνια με τους υπεύθυνους της κρίσης, δηλαδή την Καραμανλική Δεξιά μα και με την Ακροδεξιά του Καμμένου», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ για να καταλήξει αιχμηρά: «Αλλά από σκουρ-λ-ιασμένα μυαλά δεν περιμέναμε και τίποτα σοβαρό».

Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Κυριακός Κυριάκος απάντησε με αιχμηρή ανάρτηση στον Πάνο Σκουρλέτη:

Ο κ. Σκουρλέτης που χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου «τοξικό», αντιλαμβάνεται ότι αυτόματα χαρακτηρίζει πολλούς από τους νέους του «συντρόφους» ως «τοξικά απόβλητα»;

Ειλικρινά τελικά πιστεύω ότι ο «βαθύς» ΣΥΡΙΖΑ παίρνει από τους υπουργούς της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που έσωσε τη χώρα μια καθυστερημένη εκδίκηση.
Δεν τους λύγισαν ως «γερμανοτσολιάδες» και «προδότες» στις Πλατείες των Αγανακτισμένων, θα τους λυγίσουν ως «τοξικούς» και συντρόφους του κ. Γκλέτσου.

SHARE