Ο Σ.Κόκαλης παρέδωσε τα ηνία του CEO της INTRALOT στον Χ.Δημητριάδη

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αποχωρεί από τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου της Intralot και παραμένει εκτελεστικός πρόεδρος του Δ.Σ. Νέος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου αναλαμβάνει ο Χρήστος Δημητριάδης, με ισχύ από 9.3.2020.

Ο κ. Δημητριάδης εκλέχθηκε παράλληλα Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. σε αντικατάσταση του Δημητρίου Κλώνη.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κόκκαλης δήλωσε σχετικά, ότι μετά από μια μεταβατική περίοδο αναδιάρθρωσης κατά το περασμένο έτος, η εταιρεία θα κινηθεί δυναμικά με αιχμή την ψηφιακή τεχνολογία, με νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Δημητριάδη, που έχει μακρά θητεία στην εταιρεία κατά τα τελευταία 12 έτη και διαθέτει σε βάθος γνώση των τεχνολογιών του κλάδου. Από την πλευρά του ο κ. Δημητριάδης σχολίασε μεταξύ άλλων ότι η Intralot είναι μια εταιρεία με σπουδαία ιστορία και πολλά υποσχόμενο μέλλον, που έχει κατορθώσει να διεισδύσει σε αγορές που φάνταζαν αδύνατες κάνοντας άλμα από νεοφυής εταιρεία, στην κατάκτηση επί μακρόν μιας θέσης μεταξύ των τριών κορυφαίων εταιρειών του κλάδου.

Σημειώνεται ότι ο κ. Δημητριάδης εργάζεται στην Intralot από το 2007. Από την προηγούμενη θέση του διαμόρφωσε την τεχνολογική στρατηγική του ομίλου και διαχειρίστηκε την παροχή λύσεων και υπηρεσιών σε 47 περιοχές σε όλο τον κόσμο. Επίσης ανέπτυξε το εταιρικό σύστημα διαχείρισης ρίσκου, τα πλαίσια κυβερνοασφάλειας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τα πλαίσια καινοτομίας και διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας.

Διαθέτει ηγετική και διοικητική εμπειρία ως μέλος Δ.Σ. και δύο θητείες ως Διεθνής Πρόεδρος του ISACA, μιας Παγκόσμιας Ένωσης Πληροφορικής, η οποία υπηρετεί στελέχη πληροφορικής σε περισσότερες από 180 χώρες.

 

SHARE