Ο πρώην σύζυγος στραγγάλισε τη γυναίκα του στην Καλλιθέα- Τρίτο πρόσωπο…

Οι αστυνομικές αρχές εξιχνίασαν την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 29χρονης γυναίκας, που είχε βρεθεί στραγγαλισμένη στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας, μετά από πολύωρη κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς, συνοδεία του δικηγόρου του, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και το απόγευμα πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 29χρονης από τη Γεωργία.

Οι έρευνες των αρχών είχαν στραφεί εξαρχής στο συγγενικό περιβάλλον της γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή όταν συγγενής της ενημέρωσε την αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Οι αστυνομικοί περίμεναν συγκεκριμένα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, πιστεύοντας πως ήταν δυνατόν να δώσουν κατεύθυνση και μάλιστα άμεση στις έρευνες, πλην όμως και σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα τα ευρήματα ήταν αρνητικά από την εξέταση που πραγματοποίησαν οι ειδικοί των εργαστηρίων.

Τα έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ξεψάχνιζαν το παρελθόν της άτυχης γυναίκας και κυρίως τα κρυφά σημεία του γάμου της, με τον πρώην σύζυγο της, αλλά και κάποιες πληροφορίες που ήθελαν το χωρισμό τους να ήταν ιδιαιτέρως επεισοδιακός.

Ίσως γιατί στην ζωή της άτυχης γυναίκας είχε μπει ένα τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που έδωσε πολύωρη κατάθεση στις αρχές, επίσης το πρωί της Πέμπτης.

ant1news.gr

SHARE