Ο Πολάκης…βγάζει σε εθελουσία δικαστές μέσω Καισαριανής! Έντονη αντίδραση της κυβέρνησης

Έντονη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή  που διοργάνωσε ο πατέρας του Νίκου Παππά, Στέλιος με θέμα τη Δικαιοσύνη.

Ο κ.Πολάκης μίλησε για «δημιουργία δεύτερης σχολής δικαστών, γιατί πρέπει να ανανεωθεί το σώμα» και πρότεινε: «Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου γι αυτούς που είναι πάνω από 58,59, 60 ετών με γενναιόδωρο πρόγραμμα εθελουσίας».

 

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

«Ο κ. Παύλος Πολάκης, μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, προέβη σε απειλές εναντίον της Δικαιοσύνης, οι οποίες συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία στη χώρα μας», τονίζει στην δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και προσθέτει: «Το ολίσθημα του κ. Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή και καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει έργω και λόγω τα λεγόμενα του βουλευτή του, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος στη γραμμή της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν το πράξει, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι συμφωνεί με το περιεχόμενο της τοποθέτησης του κ. Πολάκη και μοιράζεται μαζί του την ευθύνη. Σε μια τέτοια περίπτωση προσβάλει βαθύτατα το θεσμικό ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ελληνικής Δημοκρατίας, επιδεικνύοντας ασυγχώρητη ασέβεια προς μια από τις τρεις θεμελιώδεις εξουσίες της ελληνικής Πολιτείας».

SHARE