Ο Μάρδας διαψεύδει ξανά την αστυνομία

Σε 500.000 – 560.000 πολίτες υπολογίζει όσους πήραν μέρος στο χθεσινό συλλαλητήριο για το Σκοπιανό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ επικαλέστηκε εκτιμήσεις φίλων του τοπογράφων και υπολόγισε το χώρο που καλύφτηκε σε 160.000 τετραγωνικά μέτρα. Το κάθε τετραγωνικό μέτρο χωράει 3,2 με 3,5 άτομα όπως είπε.

Στο μεταξύ ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Κώστας Ζαχαριάδης, ανέφερε πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποτιμάει το συλλαλητήριο, παρότι σ’ αυτό συμμετείχε ένα τμήμα του λαού με συγκεκριμένες απόψεις και αποχρώσεις».

Παράλληλα, ο κ. Ζαχαριάδης εμφανίστηκε αντίθετος σε ένα δημοψήφισμα επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα σύνθετο ζήτημα.

Όσον αφορά τις επιθέσεις που το τελευταίο διάστημα δέχονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε: «Η επανάληψη από τον Δημήτρη Καμένο όλων όσων λέει το τελευταίο διάστημα για τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Μάκη Μπαλαούρα σημαίνει ότι το κάνει επίτηδες. Δεν είναι κάτι που του ξεφεύγει».

SHARE