Ο Καμμένος εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί τον Κοτζιά πως …τα παίρνει!

Έφθασε η ώρα να πληρώσει πολύ ακριβά ο ΣΥΡΙΖΑ τον μέχρι πρόσφατα αγαπημένο του εταίρο. Ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter προχωρεί  βαρείς υπαινιγμούς κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ο οποίος ηγείται της κίνησης “ΠΡΑΤΤΩ”

 «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό» έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο θυελλώδες υπουργικό συμβούλιο τον περασμένο Οκτώβριο, το οποίο και οδήγησε στην παραίτηση Κοτζιά, ο Πάνος Καμμένος είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του, ενώ είχε κάνει αναφορές σε χρηματισμούς από τον Τζορτζ Σόρος καθώς και σε μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών.

Νωρίτερα ο Νίκος Κοτζιάς ανέφερε πως «η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει, και για ένα μέρος των απαιτήσεων της αντιμνημονιακής μάχης, σύμμαχος στη Σωτηρία, ήταν όμως ξένη ως προς μια κυβέρνηση αριστεράς. Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα έβγαζε το λαϊκό κοινωνικό στοιχείο της, στο δεύτερο όλο και περισσότερο έβγαζε έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροδεξιό. Λόγο στον οποίο προστέθηκε, επιπλέον, η σύγχυση στην οποία περιήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τις αρχές του 2017. Σε αυτά τα πλαίσια, η συνεργασία μαζί του ήταν αδύνατο να προχωρήσει»

SHARE