Ο καφές και ο χυμός των Everest έχουν και “ψυχή” – Σερβίρονται με τα δικά σας μηνύματα αγάπης στους “ήρωες” των νοσοκομείων

Μέσα στις εκατοντάδες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες  που πρόσφεραν και προσφέρουν στο ΕΣΥ και τους ανθρώπους του μεγάλες και πολύ μεγάλες χορηγίες δείχνοντας στην πράξη το κοινωνικό τους πρόσωπο, υπάρχουν και κάποιες μικρότερες σε αξία ευρώ μετρούμενες, που δεν μπήκαν απλά στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ, αλλά και στις καρδιές των γιατρών και των νοσηλευτών.

Ξεχωρίζει η προσφορά της αλυσίδας εστίασης EVEREST που εδώ και εβδομάδες προσφέρουν καθημερινά δωρεάν καφέ και χυμό πορτοκάλι στους σκληρά εργαζόμενους των νοσοκομείων μας. Στους ανθρώπους που δεν βλέπουν οικογένειες, κάνουν συνεχόμενες εφημερίες και δίνουν τη ψυχή τους για να σώσουν ζωές και να βγάλουν από τα γρανάζια του κορονοιού κάθε πολίτη που φτάνει στην πόρτα του νοσοκομείου.

Η προσφορά των EVEREST κερδίζει τη διάκριση γιατί μαζί της “σερβίρεται” στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και η “ψυχή”: Με τον καφέ και τον χυμό “σερβίρονται” καθημερινά και τα δικά σας μηνύματα  εμψύχωσης, αναγνώρισης και συμπαράστασης στο έργο τους, που αναρτώνται στις σελίδες της εταιρείας στα social media. Τα μηνύματα αυτά φτάνουν στους αποδέκτες τους, μέσα από ειδικές οθόνες που έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, στα καταστήματα Everest που βρίσκονται κοντά σε νοσοκομεία.

Στείλτε κι εσείς το δικό σας μήνυμα σε όλους αυτούς που δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό. Μπείτε στη σελίδα των Everest στο Facebook ή το Instagram και γράψτε το μήνυμα που θα θέλατε να τους μεταφέρουν τα Everest με το hashtag #ειμαστεμαζισας.

Ένα «ευχαριστώ» στο ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και σε όλους τους εργαζόμενους οι στα δημόσια νοσοκομεία, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις ώρες και ημέρες.

 

 

SHARE