Ο.Γεροβασίλη: Η κάλπη θα διαψεύσει όσους καλλιέργησαν υπερβολικές προσδοκίες

“Στο εσωτερικό της χώρας, εκτιμώ πως η ευρωκάλπη περισσότερο θα λειτουργήσει ως ηχηρή διάψευση σε αυτούς που καλλιέργησαν υπερβολικές προσδοκίες στους ψηφοφόρους τους.

Σε τελική ανάλυση, η 26η Μαΐου θα στείλει μηνύματα και πιθανότατα θα εκπλαγούν όσοι προπαγανδίζουν σκαιά, δημιουργούν και διακινούν fake news, προσπαθώντας να μας πείσουν πως η ευχή τους είναι και αλήθεια” τόνισε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ η υπουργός Προστασίας του Πολίτη ‘Ολγα Γεροβασίλη και υπογράμμισε ότι “ο τελικός λογαριασμός θα γίνει στο τέλος της κυβερνητικής θητείας”.

Επισήμανε ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός είναι θετικά, έχουν μόνιμο χαρακτήρα, υλοποιούνται άμεσα και αφορούν εξουθενωμένους συμπολίτες μας που υπέστησαν πολλά στα χρόνια των μνημονίων και προκάλεσαν όπως υποστηρίζει τρικυμία εν κρανίω στη ΝΔ. “Ο κ. Κυρανάκης έσπευσε να δηλώσει ότι τα μέτρα δεν δεσμεύουν τη ΝΔ και την ίδια μέρα στη βουλή ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι αντιγράφουμε το πρόγραμμά τους. Πανικός και σύγχυση” σημείωσε.

Τέλος για το εάν ανταποκρίνονται οι πολίτες στην Προοδευτική Συμμαχία η κ. Γεροβασίλη δήλωσε ότι η Προοδευτική Συμμαχία προέκυψε ως ιστορική ανάγκη και τυγχάνει ένθερμης υποδοχής από τον κόσμο. “Ενώνουμε δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών, προσβλέπουμε στην Ευρώπη των λαών” πρόσθεσε.

 

SHARE