Ο Χρυσοχοίδης “έκοψε το βήχα” του Λαγού που απειλεί – Απαγορεύτηκε συγκέντρωση της ΧΑ

Trial of Golden Dawn: Apology of former MP Giannis Lagos in Athens, Greece on Oct. 30, 2019. / Δίκη της Χρυσής Αυγής: Απολογία του πρώην βουλευτή Γιάννης Λαγού, Αθήνα, 30 Οκτωβρίου, 2019

“Στοπ” από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση για συμπαράσταση στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, που αναγγέλθηκε μετά το κάλεσμα του Γιάννη Λαγού, ο οποίος δήλωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα είναι παρών αύριο στο Εφετείο, κατά την ανακοίνωση των ποινών.

Η απαγόρευση γίνεται με βάση το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νόμου 4703/2020 περί συναθροίσεων.

Ο Ιωάννης Λαγός με νέο tweet αντέδρασε στην απόφαση αυτή:

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

“Συνέλληνες τη Δευτέρα καλούμαστε να σταθούμε στο πλευρό του ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού αλλά και των υπολοίπων εθνικιστών που διώκονται για τις ιδέες τους. Στις 9 π.μ. στο Δικαστήριο. Έλληνες ψηλά το κεφάλι για του Χριστού τη πίστη την Αγία και της πατρίδας την ελευθερία!! Ούτε βήμα πίσω !!!”


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την Αστυνομία αύριο, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Εφετείου Αθηνών. Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η στάση – στάθμευση και σταδιακά από τις 05:00 η κυκλοφορία των οχημάτων, στις εξής οδούς: “Στοπ”

  • Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
  • Δέγλερη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

SHARE