Ο απατεώνας γιατρός -ογκολόγος “έριξε” και τον Δ.Κοντομηνά!

Θέμα χρόνου είναι η δημοσιοποίηση, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, των στοιχείων  του 47χρονου «γιατρού», με το ψεύτικο όνομα Νίκος Κοντός, ο οποίος συνελήφθη έξω από τη βίλα του στο Κορωπί από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Το πραγματικό του όνομα φέρεται ότι είναι Νίκος Κοντοστάθης.

Ήδη ο «ογκολόγος», οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση του ιατρικού λειτουργήματος και απάτη. Ο 47χρονος «δρ. Θάνατος» ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ευθύνεται για το θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων (ανάμεσά τους δύο παιδιά).

Σε βάρος του 47χρονου είχαν κατατεθεί μηνύσεις και είχαν γίνει καταγγελίες από τους γονείς των δύο παιδιών που πέθαναν, αφού τους έπεισε να σταματήσουν τις θεραπείες. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε το πραγματικό του όνομα δυσχέραινε το έργο των Αρχών. Η έρευνα για τον «γιατρό» ξεκίνησε πριν από περίπου 13 μήνες, ενώ φαίνεται πως κατάφερε να εξαπατήσει περισσότερους από 45 ασθενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως έγινε αντιληπτός από έναν γιατρό ο οποίος παρατήρησε πριν από κάποιο χειρουργείο στο οποίο θα παρίστατο ο 47χρονος ότι δεν γνώριζε πώς να αποστειρώσει τα χέρια του. Στο… κόλπο ήταν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και η σύζυγος του η οποία εμφανιζόταν ως γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και αναλάμβανε να πείσει τα υποψήφια θύματα, ενώ ερευνάται ακόμη ο ρόλος δύο ατόμων.

Ο «δρ. Θάνατος» εμφανιζόταν, μεταξύ άλλων, ως άνθρωπος της θρησκείας και συνήθιζε να προσεγγίζει άτομα σε εκκλησίες ακόμη και στο Άγιον Όρος. Αρχικά κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους με απατηλές μεθόδους, ενώ στη συνέχεια «πείθονταν» να αναλάβει -ως διεθνούς… κύρος ογκολόγος- κάποιες πολύ δύσκολες περιπτώσεις με το αζημίωτο.

“ΕΡΙΞΕ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!

Ο γιατρός “μαϊμού” είχε στο παρελθόν και άλλες ιδιότητες κατορθώνοντας να υφαρπάζει σημαντικά χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες.

Πριν από αρκετά χρόνια είχε “πλευρίσει” τον γνωστό επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά, τον οποίοι είχε πείσει ότι μπορεί να του μεταβιβάσει τα αρχεία του στρατηγού Νίκου Γρυλάκη αλλά και προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό από την Αμερική!

Μάλιστα είχε κατορθώσει να υφαρπάξει ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό από τον επιχειρηματία!

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που κατηγορείται για απάτη σε βάρος του επιχειρηματία, από τον οποίο φέρεται ότι απέσπασε 55.000.000 ευρώ από το 2004 έως το 2009, υπόθεση που έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ είχε βγει και απαγόρευση εξόδου από την χώρα σε βάρος του. Είχε εμφανισθεί στον Κοντομηνά ως… πράκτορας της CIA που θα μεσολαβούσε για επενδύσεις εκατομμυρίων στην… Κίνα! 

Η αγωγή του επιχειρηματία επρόκειτο να εκδικαστεί προ ημερών όμως αναβλήθηκε λόγω του κορονοιού.

 

Απίστευτο: Μαϊμού-γιατρός σκότωσε τρεις ασθενείς – Ανάμεσά τους και δύο παιδιά

 

 

SHARE