Ο Α.Τσίπρας σε Κοζάνη, Φλώρινα, Γρεβενά για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ

Περιοδεία στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, την Τετάρτη και Πέμπτη, στο πλαίσιο του «δημοκρατικού καλέσματος ένταξης στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Την Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί το Νομό Γρεβενών, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες στο Κέντρο Πολιτισμού δήμου Γρεβενών (11:30).

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την πόλη της Κοζάνης, όπου θα λάβει μέρος σε ανοιχτή συνέλευση στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού (19:30).

Ο ίδιος, την Πέμπτη, θα έχει συνάντηση με τις Πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Κτήριο Διοίκησης (10:00) και στη συνέχεια θα επισκεφτεί το δήμο Σερβίων (11:30).

Αργότερα, στις 13:00, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στο νομό Φλώρινας, όπου θα επισκεφτεί τη δημοτική επιχείρηση «Ξινό Νερό».

Το απόγευμα (18:00) θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο).

SHARE