Ο Α.Τσίπρας με υπουργούς στο Βελιγράδι

Στο Βελιγράδι βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος την Παρασκευή θα συμμετάσχει στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Σερβίας, ενώ το Σάββατο θα πάρει μέρος στην 6η Τετραμερή Σύνοδο Συνεργασίας Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας – Σερβίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα Αλέξης Τσίπρας και Αλεξάνταρ Βούτσιτς θα έχουν διμερή συνάντηση την Παρασκευή, όπου θα συζητήσουν διμερή και περιφερειακά θέματα ενώ θα δοθεί έμφαση στους τομείς της οικονομίας, των μεταφορών, των υποδομών, της διασυνδεσιμότητας, της ενέργειας, της ασφάλειας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Μετά τη συνάντηση των δυο ηγετών θα ακολουθήσουν οι εργασίες του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Σερβίας, παρουσία των υπουργών και των κυβερνητικών στελεχών των δυο χωρών.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην 6η Τετραμερή Σύνοδο Συνεργασίας Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας.

Ο κ. Τσίπρας συνοδεύεται από τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα, υφυπουργό Εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη, υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον γ.γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Μιχάλη Βερροιόπουλο.

 

SHARE