Ντροπή! Έφεση στη δικαίωση του νεκρού δημοσιογράφου Μπεσκένη κάνει ο Πολάκης!

Discussion and voting of the “ Prespes Agreement “ , at the plenary of the Greek Parliament, Athens, Greece, on January 25, 2019. / Συζήτηση και ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ολομέλεια, Βουλή, 25 Ιανουαρίου 2019.

Απίστευτο σχόλιο μετά την καταδίκη του για εξύβριση του  δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από καρδιακή προσβολή τον Δεκέμβριο του 2017, κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στο Facebook, γνωστοποιώντας ότι θα δώσει συνέχεια στην υπόθεση στο Εφετείο.

Ο κ.Πολάκης καταδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για τις δημόσιες καταγγελίες του κατά του δημοσιογράφου, τον οποίο κατηγόρησε ότι δήθεν διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν αποχώρησε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας, επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Παύλος Πολάκης κρίθηκε ότι εξύβρισε τον δημοσιογράφο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Οργίασαν πάλι σήμερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη “μετά θάνατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη” υπευθύνου του Γραφείου τύπου του Αδωνι Γεωργιάδη όταν ήταν υπ. υγείας .

Μην βιάζεστε .Δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την αγωγή που μου έκανε λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του (όπως σταμάτησα να ασχολούμαι και με έναν εκδότη όταν έμαθα πως έπασχε από κακοήθεια).

Από τη στιγμή όμως που κάποιοι το συνεχίζουν θα το κάνω στο εφετείο!

Εκεί που μας χρώσταγαν δεν θα μας πάρουν και το βόδι…

Μόνο αυτό ως απάντηση ,τα άλλα εκεί που πρέπει…»

 

Δικαίωση μετά θάνατον για τον Β. Μπεσκένη – Ένοχος για εξύβριση ο Πολάκης

SHARE