Ντροπή! Δεν νοικιάζουν σπίτι σε νοσηλεύτρια ΜΕΘ που διακινδυνεύει τη ζωή της για εμάς!

Nοσηλεύτρια στη ΜΕΘ του νοσοκομείο “Σωτηρία”, η Βάλια, σε ανάρτησή της αναφέρει  πως ενώ συμφώνησε και έδωσε εγγύηση για να νοικιάσει ένα διαμέρισμα, εν τέλει αυτό ακυρώθηκε όταν οι ένοικοι της πολυκατοικίας έμαθαν πως δουλεύει σε ΜΕΘ και φοβήθηκαν ότι θα τους μεταδώσει τον ιό!

«Είμαι η Βάλια λοιπόν και είμαι πάλι αρνητική», κλείνει την ανάρτησή της.

Η ανάρτησή της αναφέρει:

“Μετράω 9 μήνες που εργάζομαι σε νοσοκομείο αναφοράς. Αρχικά ήταν όλα άγνωστα για όλους μας και ο φόβος επικρατούσε. Γνωστοί και φίλοι, μου έλεγαν πως μπορώ και δουλεύω σε αυτές τις συνθήκες και με ρωτούσαν αν φοβάμαι.
Φοβάμαι έλεγα αλλά προσέχω.

Καθώς οι μέρες περνούσαν έβλεπα τα βλέμματα τους πάνω μου με αγωνία, καχυποψία και φόβο. Όσοι ήξεραν πού δουλεύω έκαναν ένα βήμα πίσω. Δε τους κατηγόρησα ποτέ, τους κατανοούσα.

Πριν λίγο καιρό έψαχνα να βρω σπίτι, βρήκα, το έκλεισα, έδωσα εγγύηση και μια μέρα μετά με πήρε ο ιδιοκτήτης να μου το ακυρώσει γιατι έμαθε η πολυκατοικία ότι δουλεύω σε ΜΕΘ και φοβήθηκαν ότι θα τους κολλήσω. Ξαφνιάστηκα.

Στεναχωρήθηκα. Έκλαψα. Έκλεισα το τηλέφωνο και με δάκρυα στα μάτια έφυγα για την δουλειά. Ένιωθα οργή και θυμό.

Οι συνάδελφοι μου και εγώ έχουμε υποστεί αρκετές φορές κοινωνικό ρατσισμό αυτούς τους μήνες και ας προσέχουμε και ας έχει γεμίσει η μούρη μας σπυριά και σημάδια από τις μάσκες.

Είμαι η Βάλια, λοιπόν και είμαι πάλι αρνητική”.

SHARE