Νέα εποχή για τον Όμιλο Πλαίσιο ανοίγει η οικογένεια Γεράρδου -Αντιπρόεδρος ο Απ.Ταμβακάκης

Νέα εποχή για τον Όμιλο Πλαίσιο. Στη γενική συνέλευση των μετόχων, ο ιδρυτής της εταιρείας Γ.Γεράρδος ανακοίνωσε την απόφαση να παραμείνει μόνο στη θέση του Προέδρου(εκτελεστικός). Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα συν-διευθύνων Κώστας Γεράρδος.

Αντιπρόεδρος στο νέο διοικητικό συμβούλιο που  εξελέγη από τη γενική συνέλευση, αναλαμβάνει ο Απόστολος Ταμβακάκης, ενώ στα νέα μέλη του ΔΣ περιλαμβάνονται ακόμη ο Κώστας Μητρόπουλος, ο Αλέξης Πιλάβιος και η Κατερίνα Βασιλάκη.

Σχολιάζοντας την πρόταση για τον κ. Ταμβακάκη ο κ. Γεράρδος σημείωσε ότι “η εμπειρία του είναι ανεκτίμητη. Θα μας βοηθήσει να δούμε με άλλη οπτική όλο το σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας”. Όπως διευκρινίστηκε, η συμμετοχή του κ. Ταμβακάκη δεν συνεπάγεται και μετοχική σχέση

Στη συνέλευση ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία συνεχίζει τις επενδύσεις σε υποδομές logistics και ότι προχωρά στην αξιοποίηση των εγκαταστάσεων 6.350 τ.μ. σε 16 στρέμματα της εταιρείας Ακρίτας στην περιοχή της Μαγούλας.  Το προσύμφωνο που υπογράφηκε αφορά στην  εξαγορά έναντι 2,9 εκατ. ευρώ. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, έχει συμφωνηθεί η εκμίσθωση και η χρήση του συγκεκριμένου ακινήτου

Με την εξαγορά, η Πλαίσιο φθάνει να έχει ιδιόκτητους χώρους αποθήκευσης 40 χιλ. τ.μ. σε έκταση 74 στρεμμάτων, ενώ οι συνολικοί αποθηκευτικοί χώροι ανέρχονται πλέον στα 50 χιλ. τ.μ. σε έκταση 100 στρεμμάτων.

Ο κ. Κ. Γεράρδος επεσήμανε ότι η χρονιά εξελίσσεται αρκετά καλά για το Πλαίσιο, το οποίο δείχνει να κερδίζει μερίδια με δεδομένο ότι η ζήτηση φαίνεται να παραμένει στα ίδια επίπεδα με πέρσι αξιοποιώντας την εξαιρετική εικόνα που δημιουργήθηκε την προηγούμενη χρονιά.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε επίσης τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή.

SHARE