Νέα ανακοίνωση Μπάκου-Καυμενάκη κατά της διοίκησης του ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ

Σήμερα εκτυλίσσονται εξελίξεις που δεν θα ταίριαζαν  σε μεγάλη εταιρεία όπως η ΕΛΛΑΚΤΩΡ, αναφέρει νέα ανακοίνωση της Greenhill  των Μπάκου-Καυμενάκη.

“Στο Πρωτοδικείο Αθηνών εκδικάζονται αιτήσεις προσωρινής διαταγής και ασφαλιστικών μέτρων συντηρητικής κατάσχεσης εις χείρας τρίτων, που κατέθεσαν υπεργολάβοι επειδή φοβούνται ότι θα υποστούν κούρεμα οι απαιτήσεις τους. Την ίδια στιγμή, μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ανάρμοστες απόψεις που αποδίδονται στην διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Κύκλοι της Greenhill Investments Limited, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, έκαναν το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις:

Μια σημαντική ελληνική επιχείρηση, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ έχει βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που αποφεύγει την πραγματικότητα.

Αποδεικνύονται ανίκανοι να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και αποδίδουν τις ευθύνες στους προηγούμενους.

Αποτυγχάνουν να καταθέσουν προσφορά για το μεγαλύτερο σήμερα κατασκευαστικό έργο, την παραχώρηση της Εγνατίας και ρίχνουν τις ευθύνες σε ξένη εταιρία της κοινοπραξίας.

Αδυνατούν να πείσουν για την αναγκαιότητα μεγάλης αύξησης κεφαλαίου που έχουν εξαγγείλει και ενοχοποιούν μετόχους επειδή υποτίθεται δεν ενδιαφέρονται.

Ρίχνουν στα βράχια την έκδοση ομολογιακού δανείου ανακοινώνοντας ότι η τράπεζα που το είχε αναλάβει απειλήθηκε από κάποιους για κάτι που δεν είναι σαφές.

Επιτίθενται με ανοίκειες εκφράσεις στους βασικούς μετόχους της εταιρείας που θεωρητικά είναι εργοδότες τους.

Είναι πολύ απασχολημένοι, ετοιμάζουν το επόμενο λάθος τους”.

 

SHARE