ΝΔ: Θλιβερή παράσταση της κυβέρνησης για την τραγωδία – ΚΙΝΑΛ: Δεν έχουν τσίπα

 

Οργισμένη αντίδραση από τη ΝΔ αλλά και από το Κίνημα Αλλαγής για τα όσα ειπώθηκαν από την κυβέρνηση και τις ηγεσίες Πυροσβεστικής και ΕΛΑΣ στη συνέντευξη τύπου.. Η ΝΔ κάνει λόγο για “θλιβερή παράσταση” και το ΚΙΝΑΛ για έλλειψη “τσίπας”.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“Η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση – με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας – προκαλεί μόνον οργή”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

“Aνίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ”.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε το Κίνημα Αλλαγής μέσω του Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

«Ντροπή να αισθάνονται όλοι υπερήφανοι μετά από τόσους θανάτους. Ντροπή να θεωρούν ότι η επιχείρηση εκκένωσης στο Μάτι -που δεν έγινε ποτέ- ήταν μια καταδικασμένη υπόθεση. Ντροπή ακόμη και η δήθεν παραίτηση του κ. Τόσκα. Δεν λείπει μόνο η συγνώμη. Δεν λείπει η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης. Λείπει αυτό που με απλά λόγια λέει ο λαός μας. Λίγη τσίπα»

 

SHARE