ΝΔ: Τρομοκρατούν τη Δικαιοσύνη για τον Κουφοντίνα -Πρωτοφανής απόφαση της Προέδρου του ΑΠ

«Κανένα σοβαρό δημοκρατικό Κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες ή θαυμαστές τους», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την απόφαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, να αναιρεθεί το βούλευμα που απέρριψε την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για αμετανόητους τρομοκράτες».

Αποτέλεσμα εικόνας για ντορα μπακογιαννηΕπί κυβερνήσεως Τσίπρα η δημοκρατία και εκβιάζεται και τρομοκρατείται, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την παρέμβαση της εισαγγελέως ΑΠ, Ξένης Δημητρίου, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Τρομοκρατείται, συνέχισε η κυρία Μπακογιάννη, με όλους αυτούς τους κυρίους, οι οποίοι καίνε και απειλούν ότι θα κάψουν και την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αν δεν δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα.

Αυτό ονομάζεται στη δική μου διάλεκτο εκβιασμός, συμπλήρωσε, ενώ χαρακτήρισε πρωτοφανή την απόφαση της Ξένης Δημητρίου υπέρ του Λουκά της 17Ν, τονίζοντας μάλιστα το γεγονός ότι η γνωμοδότηση του αντεισαγγελέα ήταν αντίθετη.

 

H Εισαγγελέας του Α.Π ζήτησε αναίρεση για Κουφοντίνα για να πάρει άδεια

SHARE