Ν. Μπακατσέλος: Οι απόψεις για την οικονομία του νέου Προέδρου του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου

Νέος πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου εξελέγη ο Νίκος Μπακατσέλος, που διαδέχεται  τον Σίμο Αναστασόπουλο, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τον συγχαίρει για την εκλογή του.

Συγχαρητήρια Τζέφρι Πάιατ 

Με την ευχή “καλή αρχή” στα ελληνικά, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ εξέφρασε τα εγκάρδια συγχαρητήρια του στον Νίκο Μπακατσέλο για την εκλογή του ως προέδρου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Πάιατ σημειώνει πως δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος να χτίσει πάνω στην πρωτοποριακή δουλειά του προκατόχου του, Σίμου Αναστασόπουλου, σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη των ελληνοαμερικανικών εμπορικών δεσμών.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Αμερικανού πρέσβη: “Εγκάρδια συγχαρητήρια στον Νίκο Μπακατσέλο για την εκλογή του ως προέδρου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Δεν υπάρχει καλύτερο πρόσωπο για να χτίσει πάνω στην πρωτοποριακή δουλειά του προκατόχου του, Σίμου Αναστασόπουλου σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη των ελληνοαμερικανικών εμπορικών δεσμών. Έχει ήδη υπάρξει ένας ισχυρός συνεργάτης και υπέρμαχος (των σχέσεών μας) στη Βόρεια Ελλάδα και στη ΔΕΘ το 2018, όπου οι ΗΠΑ ήταν τιμώμενη χώρα. Καλή αρχή!”.

 

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Για την ελληνική οικονομία, τις αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα αλλά και την υπερφορολόγηση μιλά, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στις 25 Ιουνίου ο Νίκος Μπακατσέλος, τότε αντιπρόεδρος του Ελληνο -Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

 

 

SHARE