ΜΥΚΟΝΟΣ: Κοιμίζουν εργαζόμενους σε σκηνές! – Η άλλη πλευρά της γκλαμουριάς

 

Συμβαίνει στη…γκλαμουράτη Μύκονο: Μετά τα κοντέινερ και τα δωμάτια – τρύπες των 8 τ.μ, που φιλοξενούν εργαζόμενους στη Μύκονο, ήρθαν και οι σκηνές εξ Αιγύπτου!

Ιδιοκτήτης νεότευκτου μπαρ εστιατορίου το οποίο  προσφέρει ακριβά κοκτέιλς με θέα το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα, σκέφτηκε έναν ευφάνταστο τρόπο προκειμένου να μειώσει τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης του, αποφεύγοντας τα ακριβά ενοίκια που ζητούν οι ιδιοκτήτες των δωματίων.

Διαπιστώνοντας προφανώς ότι η τοποθέτηση κοντέινερ στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος του δεν θα ήταν και η καλύτερη δυνατή επιλογή από άποψη αισθητικής τουλάχιστον, κατέφυγε σε μια άλλη πρωτότυπη λύση καθώς δεν ήταν διατεθειμένος για να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη προκειμένου να προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στο προσωπικό του.

Σκέφτηκε λοιπόν να αγοράσει… σκηνές. Κανονικές σκηνές σαν κι’ αυτές που συναντάμε στα οργανωμένα κάμπινγκ ή στην έρημο της Αιγύπτου, διότι από κει μάλιστα αγοράστηκαν έναντι 500 ευρώ η μια.

mykonos_main01

Περιμετρικά της επιχείρησης έχουν στηθεί μεγάλες σκηνές, μερικές εκ των οποίων χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικοί χώροι κι άλλες για να κοιμούνται οι εργαζόμενοι, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος έχει μετατραπεί σε ένα παράνομο υπαίθριο κάμπινγκ και είναι απορΊας άξιο, πως οι αστυνομικές και λοιπές Αρχές επέτρεψαν να συμβεί αυτό σε ένα χώρο που βρίσκεται στην «καρδιά» του νησιού και τα απογεύματα κατακλύζεται απο εκατοντάδες τουρίστες.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

SHARE