Μουσουλμάνα καλεί από τουρκικό κανάλι να δολοφονούνται οι ομοφυλόφιλοι – Αυτούς θέλουν στην Ελλάδα οι…δικαιωματιστές;

Τηλεοπτικό κανάλι, που συνδέεται με την Μουσουλμανική Αδελφότητα (Ikwan) και έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη, έχει απευθύνει κάλεσμα ζητώντας τη δολοφονία ομοφυλοφίλων, ανέφερε η αντιπολιτευόμενη, αριστερή, τουρκική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Sol, τη Δευτέρα.

Η τηλεοπτική οικοδέσποινα του Watan TV, Hala Samir, ζήτησε τη δολοφονία ανδρών που είχαν σεξουαλικές πράξεις, “είτε είναι ενεργητικοί είτε παθητικοί”, επικαλούμενος ένα ρητό του Μωάμεθ.

“Αν βρείτε άντρες που εμπλέκονται σε σεξουαλική πράξη σκοτώστε αυτόν που είναι ενεργός, καθώς και αυτόν που είναι παθητικός…. Απλά σκοτώστε και τους δύο “, είπε η Samir.

Η Samir είπε επίσης ότι απαγορεύονται και οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις γυναικών βάσει του ισλαμικού νόμου. “Ισλαμικοί μελετητές έχουν πει ομόφωνα ότι απαγορεύεται”, δήλωσε.

Η οικοδέσποινα του Watan TV είπε ότι ενώ υπάρχει ισλαμική συναίνεση για τη δολοφονία των ομοφυλοφίλων, υπήρχαν διαφωνίες σχετικά με τη μέθοδο με την οποία πρέπει να γίνει αυτό.

Από την απομάκρυνση του Μοχάμεντ Μόρσι από τον Ιούλιο του 2013 ως προέδρου της Αιγύπτου, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καλωσόρισε τους εξόριστους από το κίνημα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Διάφορα μέσα ενημέρωσης που συνδέονται με την Μουσουλμανική Αδελφότητα λειτουργούν εκτός Τουρκίας.

SHARE