Μητσοτάκης: Θα είμαι στο πλευρό όλων των δημάρχων ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης

Με έναν Δήμαρχο ο οποίος δεν εκλέχθηκε υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας για άλλη μία φορά το μήνυμα ότι την επομένη των εκλογών δεν υπάρχουν «οι δικοί μας και οι δικοί σας».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε χθες το Κερατσίνι κάνοντας την πρώτη του στάση στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στο οποίο τον υποδέχθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης, κ. Χρήστος Βρεττάκος.

Ο κ. Μητσοτάκης σηματοδότησε με αυτόν τον τρόπο την δέσμευσή του -εφόσον οι πολίτες τον τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους στις εθνικές εκλογές- να συνεργαστεί με όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον κ. Βρεττάκο για τα αποτελέσματα των εκλογών στον Δήμο, αλλά και για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή. «Την επόμενη μέρα, ειδικά για μεγάλα έργα τα οποία χρειάζονται και τη σφραγίδα του κράτους, εμείς θα είμαστε αρωγοί» είπε χαρακτηριστικά στον κ. Βρεττάκο ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κερατσινίου που εκλέχτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ
 

Αργότερα  επισκέφθηκε από κοινού με τον κ. Βρεττάκο την περιοχή των Λιπασμάτων, στην οποία ήδη εκτελούνται έργα ανάπλασης, με στόχο να αποτελεί σύντομα έναν πόλο έλξης για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε τους δρόμους του Κερατσινίου και συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονα που έχουν από την υφιστάμενη κατάσταση, αλλά και τη συγκρατημένη αισιοδοξία τους ότι μπορούν να αλλάξουν. Ένας εξ αυτών του είπε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να λάβει την απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη ότι υπάρχει «πολλή δουλειά για μας για να δημιουργήσουμε δουλειές για όλους».

SHARE