Μητσοτάκης: Στήριξη για την Προεδρία της Κύπρου στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου

Την στήριξή του στον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντηση που είχαν το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Σε καλωσορίζω για ακόμα μια φορά στην Αθήνα. Ως πρόεδρος του αδελφού κόμματος, του Δημοκρατικού Συναγερμού, έχεις οδηγήσει την παράταξη σε διαδοχικές νίκες και επιτυχίες στην Κύπρο. Πάντα με γνώμονα την ευθύνη και τον ρεαλισμό και πάντα αγωνιζόμενος για την ευημερία και την προκοπή του Κυπριακού λαού» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης υποδεχόμενος τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ο οποίος θα διεκδικήσει το αξίωμα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Θέλω να σου ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία ως υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για το 2023 και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με την ίδια αφοσίωση, με την ίδια προσήλωση, για την ενότητα των Κυπρίων, για την προκοπή του Κυπριακού λαού και βέβαια για την επίλυση του μεγάλου μας εθνικού θέματος» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στον αγώνα τον οποίον μόλις ξεκινάς».

Από την πλευρά του ο κ. Νεοφύτου τόνισε πως «μία δυνατή Ελλάδα, που ήταν και παραμένει το ανιδιοτελές στήριγμα της Κύπρου, βοηθάει την Κύπρο». «Σας ευχαριστούμε για ό,τι κάνετε για την εθνική μας υπόθεση. Πάντα να είστε δυνατός για μία ακόμα πιο δυνατή Ελλάδα και μία δυνατή Κύπρο» ανέφερε.

Σημείωσε ακόμη πως «η θεαματική πρόοδος σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα των δικών σας πολιτικών, επανέφερε την αξιοπιστία στη χώρα» αλλά «και την αξιοπρέπεια και την εθνική υπερηφάνεια στον κάθε Έλληνα».

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου.

SHARE