Μητσοτάκης σε Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Πολιτική Τσίπρα τα επιδόματα

Απόπειρα εξαπάτησης καταλόγισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το μεσημέρι στη Βουλή τόνισε ότι η κυβέρνηση κλείνει αύριο τις πρώτες πραγματικά δικές της 100 ημέρες στην εξουσία, με τη συμπλήρωση 100 ημερών από την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε για τον κ. Τσίπρα πως «είναι ήδη ο μακροβιότερος και ο συνεπέστερος μνημονιακός πρωθυπουργός» και συμπλήρωσε ότι «δυστυχώς για την Ελλάδα μετρά τέσσερα χρόνια στην κυβέρνηση».

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι πήρε από τους Έλληνες 10 και επιστρέφει ένα, καθώς και ότι διέλυσε τη μεσαία τάξη, με την οικονομία να παραμένει καθηλωμένη.

Είπε επιπλέον ότι η κυβέρνηση θέλει να καταδικάσει την κοινωνία σε φτωχοποίηση και εξάρτηση από επιδόματα.

Αναφερόμενος στις επιχειρήσεις, επεσήμανε ότι είναι ώρα για αλλαγή κουλτούρας «με ένα κράτος που δεν θα πνίγει την ιδιωτική πρωτοβουλία, και έναν επιχειρηματικό κόσμο, που δεν θα ζει απομονωμένος σε έναν κλοιό πρόσκαιρου κέρδους, αλλά στην καρδιά μιας ευημερούσας κοινότητας πολιτών».

Ο κ.Μητσοτάκης, θυμήθηκε και το λαϊκό τραγούδι, «μας υποχρέωσε, αλλά δεν μας είπε τελικά πόσα μας χρέωσε»…

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ

Μ. Σπυράκη: Η κυβέρνηση «παίρνει 10, γυρίζει πίσω 1»

 

SHARE