Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει “παράγκες” – Περιοδεία στη Μακεδονία

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται πίσω από κινήσεις για δημιουργία νέων πολιτικών κομμάτων, φωτογραφίζοντας το σχήμα που προτίθεται να κατεβάσει στις ευρωεκλογές ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή Σάββας Τσιτουρίδης σε συνεργασία με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

«Επιμένει να κινείται με πρακτικές παρακράτους και να στήνει πολιτικές παράγκες της τελευταίας στιγμής», είπε για τον Α.Τσίπρα.

Αμέσως μετά, όμως, στράφηκε και κατά των πρώην στελεχών της γαλάζιας παράταξης που απολαμβάνουν της εύνοιας των κυβερνώντων. «Λυπάμαι που θα το πω αυτό, αλλά είδαμε κάποιοι  που φτιάχτηκαν από αυτήν την παράταξη, που δεν θα υπήρχαν πολιτικά χωρίς τη Νέα Δημοκρατία, να θυμούνται, αίφνης, ότι υπάρχουν», είπε. «Και, με την χορηγία βέβαια πάντα του ΣΥΡΙΖΑ και της κρατικής Ε.Ρ.Τ., ανέλαβαν να εκτελέσουν μια αποστολή που στρέφεται μόνο κατά της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ντροπή».

«Από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκα, κάποιοι φαντάζονταν τη Νέα Δημοκρατία ως φιλοΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση, που θα αντιπολιτευόταν χαλαρά και που και που θα έβαζε και λίγο πλάτη στην κυβέρνηση. Λυπάμαι που δεν τους έκανα τη χάρη».

«Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα κλονίσουν τη συνοχή μας με στήριξη σε γραφικά μορφώματα, που εκφράζουν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες, είναι βαθιά νυχτωμένοι», υπογράμμισε.

Περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία

Τριήμερη περιοδείας στην Κεντρική Μακεδονία που ξεκινά από αύριο, Παρασκευή.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στη Θεσσαλονίκη με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα τις επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών στα μακεδονικά προϊόντα.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το κέντρο προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου», καθώς και προάστια της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη, Εύοσμος).

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Σέρρες, αφού προηγουμένως περάσει από τη Νιγρίτα, το Σκουτάρι και το Νέο Σούλι.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στις 18:30 θα μιλήσει στη Βέροια.

SHARE