Μεγάλο Καβούρι: Μετέφεραν το 2017 το γιαλό προς θάλασσα για να νομιμοποιηθούν αυθαίρετα της Κ.Παναγοπούλου

Σε δημοσιευμά της η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κάνει λόγο για “επαναχάραξη του αιγιαλού στο Καβούρι, προκειμένου να νομιμοποιηθούν τα αυθαίρετα κτίσματα και οι πισίνες που υπάρχουν σε δύο οικόπεδα, ιδιοκτησίας της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, “το Νοέμβριο του 2017 η αποκεντρωμένη διοίκηση, η οποία υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών, μετακίνησε τη γραμμή του αιγιαλού στο Μεγάλο Καβούρι προς τη θάλασσα, μετά από αίτηση που είχαν καταθέσει δύο εταιρείες συμφερόντων του εκλιπόντος Περικλή Παναγόπουλου, στις οποίες ανήκουν οι δύο κατοικίες”.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η πρώτη αίτηση, το 2014, δεν έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης από την τότε κυβέρνηση. Ωστόσο, συμπληρωματική αίτηση η οποία κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα η γραμμή του αιγιαλού να μετατοπιστεί προς τη θάλασσα.

Ο ΣΚΑΙ επικοινώνησε με την κυρία Παναγοπούλου, η οποία υποστήριξε, πως, δεν γνωρίζει το δημοσίευμα. Όπως ανέφερε, στην περιοχή βρίσκονται και αρκετές άλλες κατοικίες εκτός από τις δικές της.
Παράλληλα, επισήμανε ότι η περιουσία της είναι τακτοποιημένη από το σύζυγό της

SHARE