Με κουτόχορτο και με τη βίλα του Έβο Μοράλες η αντιπαράθεση Τσίπρα – ΝΔ

 

Μπήκαν οι ζέστες και…

Νέα επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με διαδοχικές αναρτήσεις στα social media, σημειώνοντας με νόημα ότι «ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο, γνωρίζει και θυμάται».

«Το σχέδιο της ΝΔ είναι η διάλυση της δημόσιας υγείας, οι απολύσεις σε ζωτικούς τομείς του δημοσίου -τα κοινωνικά αγαθά δηλαδή που αφορούν ένα τμήμα της κοινωνίας που είναι ξένo στον κ. Μητσοτάκη, τo θεωρεί βάρος» τονίζει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ανάλογου ύφους και οι επισημάνσεις της ΝΔ.

...”Ο κ. Τσίπρας έχοντας αποτύχει παταγωδώς να οδηγήσει την Ελλάδα σε οικονομική ανάκαμψη, ανακάλυψε τώρα τη λεγόμενη “αποανάπτυξη” ή σε πιο κατανοητά ελληνικά, υπανάπτυξη», σχολίασε η ΝΔ.

«Ο κωδικός της νέας θεωρίας Tσίπρα που θυμίζει τον “λιτό βίο” του Γιάνη Βαρουφάκη, έχει τον τίτλο “ολιγαρκής αφθονία”. Την υποστηρίζει ο περιθωριακός οικονομοφιλόσοφος Σερζ Λατούς και έχει ως πρότυπο τη Βολιβία και τον “λιτό βίο” του πρωθυπουργού της Έβο Μοράλες», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντώντας στον κ. Τσίπρα.

Μάλιστα, η ΝΔ δημοσίευσε και μια φωτογραφία της νέας κατοικίας του Εβο Μοράλες, αξίας 34 εκατ. δολαρίων. Η φωτογραφία της κατοικίας του Εβο Μοράλες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ

«Ο αριστερός ομόλογος του πρωθυπουργού έφτιαξε έναν ουρανοξύστη για τον εαυτό του, στο πλαίσιο προφανώς της προσπάθειας του να μειώσει την ακραία φτώχεια των Βολιβιανών. Κάτι ξέρουν οι κύριοι Τσίπρας και Μοράλες. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση»

 

 

 

SHARE