Με κορονοιό και η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου…

Θετική στον κορονοίό είναι η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο Πέτσας σημειώνει επίσης πως ο ίδιος είναι αρνητικός και μαζί με τα παιδιά του δεν παρουσιάζουν προς ώρας συμπτώματα της νόσου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε επίσης πως η  ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και τα υπόλοιπα καθήκοντά του θα πραγματοποιούνται πλέον εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο.

Η ανάρτηση του Στέλιου Πέτσα:

Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19).
Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.
#Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες.
Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο.
Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας.

SHARE