Με Γερμανό ομιλητή (Ζίγκμαρ Γκάμπριελ) η Συνέλευση του ΣΕΒ την Τρίτη

 

Ο πρώην αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, στο Μέγαρο Μουσικής.

Στην απογευματινή εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και θα ακολουθήσει ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα. Στην πρωινή συνεδρίαση θα μιλήσει στα μέλη του ΣΕΒ, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ προτείνεται, στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης, η ανανέωση της θητείας του κ. Θεόδωρου Φέσσα ως Προέδρου του ΣΕΒ.Προτείνεται επίσης, ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος να αναλάβει Αντιπρόεδρος με αυξημένες αρμοδιότητες στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η σύνθεση του προτεινομένου νέου Διοικητικού Συμβουλίου

⦁ Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος
⦁ Γιάννης Γιώτης, Αντιπρόεδρος
⦁ Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Αντιπρόεδρος
⦁ Νίκος Καραμούζης, Αντιπρόεδρος
⦁ Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Αντιπρόεδρος
⦁ Ευάγγελος Μυτιληναίος, Αντιπρόεδρος
⦁ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Αντιπρόεδρος
⦁ Αλέξανδρος Μακρίδης, Γενικός Γραμματέας
⦁ Κωνσταντίνος Μαραγκός, Ταμίας
⦁ Οδυσσέας Αθανασίου, Μέλος ΔΣ
⦁ Ευτύχιος Βασιλάκης, Μέλος ΔΣ
⦁ Μάρκος Βερέμης, Μέλος ΔΣ
⦁ Καλλίνικος Καλλίνικος, Μέλος ΔΣ
⦁ Ιωάννης Καραγιάννης, Μέλος ΔΣ
⦁ Κωνσταντίνος Κόκκαλης, Μέλος ΔΣ
⦁ Ελένη Κολιοπούλου, Μέλος ΔΣ
⦁ Πάνος Κυριακόπουλος, Μέλος ΔΣ
⦁ Αριστοτέλης Παντελιάδης, Μέλος ΔΣ
⦁ Μιχάλης Στασινόπουλος, Μέλος ΔΣ
⦁ Μιχάλης Τσαμάζ, Μέλος ΔΣ

Στο πλαίσιο της συνέλευσης πρόκειται να παρουσιαστεί  το έργο της διάσωσης του ιστορικού αρχείου του ΣΕΒ που αποτελείται από 100.000 σελίδες, οι οποίες καλύπτουν διαδρομές της εκατονταετούς ιστορίας του Συνδέσμου, από συστάσεώς του (1907) έως το 2007. Το αρχείο περιλαμβάνει έγγραφα από Συλλογικές Συμβάσεις, Καταστατικά, εκδόσεις, πρακτικά γενικών συνελεύσεων κλπ.

SHARE