Με…ελαφρά πηδηματάκια την “έκανε” ο υβριστής Η.Γρηγόρης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Οι χυδαίες επιθέσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ από την Πάτρα, Ηλία Γρηγόρη που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων και οδήγησαν τη ΝΔ να ζητήσει από τον πρώην πρωθυπουργό Α.Τσίπρα να τον διαγράψει, έφεραν την αποδοκιμασία του από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά…όχι και τη διαγραφή του, καθώς..πρόλαβε να παραιτηθεί από μόνος του. (αναστολή κομματικής δραστηριότητας…)

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αποδοκίμασε τον Η. Γρηγόρη διαχωρίζοντας τη θέση του κόμματος από το ύφος των αναρτήσεών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας:

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις προσωπικές αναρτήσεις του Ηλία Γρηγόρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες αποδοκιμάζουμε για το ύφος και τους αδόκιμους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται, δηλώνουμε: 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τις θέσεις της μέσα από το Γραφείο Τύπου και την επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι από τις προσωπικές αναρτήσεις μελών και στελεχών.

Έχουμε επιλέξει να ασκούμε πολιτική κριτική κινούμενοι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρχών και αξιών που διακρίνουν το χώρο μας.

Εξάλλου, ο Ηλίας Γρηγόρης με προσωπική του δήλωση στα ΜΜΕ έχει αναλάβει την ευθύνη των αναρτήσεων του.

 

Ηλίας Γρηγόρης: Κύριε Α.Τσίπρα, να τον χαίρεστε – Αυτό είναι η Αριστερά;;;

SHARE