Μαξίμου: Προβοκάτσια Βαξεβάνη! Εμφάνισε σήμερα την Μαρέβα στην Αίγυπτο με φωτο 16 μήνες πριν…

«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίνας, επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019, συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου! Δηλαδή 16 μήνες πριν!», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

 

Εξώδικο της Μαρέβα Μητσοτάκη στον Βαξεβάνη - Μαξίμου: Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της

 

«Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός, εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η ανάρτηση του Κ. Βαξεβάνη:

Image

Το Δελτίο Τύπου για την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού

Το φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη:

https://www.dropbox.com/sh/wy1eq66k790qctb/AAAbqevo8dvffSb4XNEQjpKOa?dl=0

 

 

Η ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Mareva Grabowski-Mitsotaki
@MarevaGrabowski

Διαψεύδω το δημοσίευμα. Η επίσκεψη έγινε το 2019. Θα περίμενε κανείς κάποια διασταύρωση των πληροφοριών, ή έστω μια βασική έρευνα. Η εμμονή είναι κακός σύμβουλος. Η αξιοπρεπής στάση είναι η συγγνώμη και η ανάκληση από το δημοσιογράφο που έσπευσε να διαδώσει ψευδείς ειδήσεις.
SHARE