Λουτράκι: Σε λίμνη αίματος 45χρονη Ουκρανή και ένας άντρας φαρμακοποιός

upd: Άγριο έγκλημα στο Λουτράκι.

Το πτώμα γυναίκας και ενός άνδρα εντόπισαν το απόγευμα της Κυριακής άνδρες της Αστυνομίας, στο Λουτράκι. Σύμφωνα με το loutraki365, αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου εισέβαλλαν περίπου στις 16:15, στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας, στο Φλάμπουρο. Εκεί, εντόπισαν τη σορό μιας γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οπως μεταδίδει το loutrakiblog.gr, δίπλα στη 45χρονη βρέθηκε και ένας άνδρας. Και οι δύο έφεραν χτυπήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, πρόκειται για τον φαρμακοποιό Ιωάννη Ζωνίτσα, που διατηρεί φαρμακείο στο Λουτράκι επί της οδού Καραϊσκάκη και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το μπλε όχημα μάρκας Golf, που εντοπίστηκε, έξω από το σπίτι της άτυχης γυναίκας στο Φλάμπουρο, του ανήκει.

Δεν έχει γίνει, ακόμα, γνωστό αν ο φαρμακοποιός διατηρούσε σχέση με την 45χρονη Φωτεινή – Svitlana ή αν βρέθηκαν τυχαία μαζί. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα της γυναίκας εντοπίστηκε στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της στο Φλάμπουρο, αργά το βράδυ του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου τυλιγμένο στις φλόγες.

Αυτό οδήγησε στην αναζήτηση της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι ανήκει στη 45 χρονη από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών.

Η αλλοδαπή γυναίκα, εργαζόταν ως μασέζ και τα τελευταία χρόνια είχε σχέση με αλλοδαπό άνδρα, ενώ είναι διαζευγμένη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, στρέφονται στο σενάριο της ανθρωποκτονίας, μετά και την πυρπόληση του αυτοκινήτου της. ενώ σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι το αυτοκίνητό της βρέθηκε καμένο αρκετά μακριά από το σπίτι.

SHARE