Κυβέρνηση: Όλοι είδαν τις δολοφονικές επιθέσεις κατά αστυνομικών στο Κουκάκι, πλην ΣΥΡΙΖΑ…

Ανακοίνωση για την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ενώ δικάζονται σήμερα στο Αυτόφωρο 21 συλληφθέντες. Μεταξύ των προσαχθέντων στην Εισαγγελία ήταν και η ανήλικη κόρη γνωστού ηθοποιού, η οποία με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤ.ΠΕΤΣΑ

«Όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα στα όργανα του νόμου και τους δίνουν συγχαρητήρια. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, ούτε δημοκρατία. Μοναδική παραφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ: λαλίστατος πριν από λίγες εβδομάδες, έπαθε αφωνία σήμερα», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πέτσας για την επιχείρηση της αστυνομίας στο Κουκάκι και προσθέτει: «Είναι καιρός, αντί να ανέχονται τους εχθρούς του κράτους Δικαίου, ή ακόμη και να τους υποστηρίζουν, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους».

Ο κ. Πέτσας επισημαίνει ότι μερικά λεπτά πραγματικών εικόνων και ήχων από το Κουκάκι αποκατέστησαν, την αλήθεια απέναντι στα ψέματα. «Όλοι οι Έλληνες είδαν, άκουσαν και συμπεραίνουν: οι παράνομες καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων είναι γεγονός. Το ίδιο και οι δολοφονικές επιθέσεις με χυδαία συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Γεγονός είναι επίσης ότι οι συλληφθέντες-καταληψίες άσκησαν βία κατά των εκπροσώπων της δημοκρατικής πολιτείας που κλήθηκαν να υπερασπιστούν το κράτος Δικαίου» υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και καταλήγει λέγοντας «οι εικόνες που παρακολουθήσαμε από το Κουκάκι ας γίνουν ένα μάθημα δημοκρατίας για όλους. Χρέος μας, να γίνονται όλο και λιγότερες, ώστε να πάψει ο αυταρχισμός των λίγων να επιβάλλεται στη ζωή των πολλών».

 

Κόρη γνωστού ηθοποιού ανάμεσα στους συλληφθέντες στο Κουκάκι – Καρέ – καρέ η μάχη στις καταλήψεις

SHARE