Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Συγγρού – Απέραντο «πάρκινγκ» λόγω έργων

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» επικρατεί στη Λεωφόρο Συγγρού με τους οδηγούς να πρέπει να επιδείξουν μεγάλη υπομονή μέχρι να φτάσουν στον προορισμός τους.

Λόγω έργων στο τμήμα από τη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την Καλλιρρόης μέχρι και την Φραντζή, τα οχήματα κινούνται με ρυθμούς χελώνας και ειδικά στο κομμάτι από την οδό Δαβάκη έως τη Λαγουμιτζή.

Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν την εκ των κυρίων οδικών αρτηριών της Αθήνας, θα αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα καθημερινά για τουλάχιστον 15 ημέρες, καθώς τόσο είναι το διάστημα που θα χρειαστεί να ολοκληρωθούν τα έργα στο οδόστρωμα.

H ανακοίνωση της Περιφέρειας για τα έργα στη Συγγρού:

Την κατανόηση των πολιτών ζητά η Περιφέρεια Αττικής, για την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λεωφόρου Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης, έως τη συμβολή της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών στο οδόστρωμα.

Το μέτρο θα ισχύσει στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την Τρίτη και για περίπου ένα δεκαπενθήμερο. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

SHARE