ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ: Ποιοι παίρνουν και πόσο τα ακίνητα της Ektasis Development – Το κτίριο της Kodak στο σχήμα Noval Property- Brook Lane

Το κοινό επενδυτικό σχήμα της Noval Property ΑΕΕΑΠ του ομίλου Βιοχάλκο με το fund Brook Lane υπέβαλλε, σύμφωνα με πληροφορίες, την υψηλότερη προσφορά για το ακίνητο της Ektasis Development στο Μαρούσι όπου στεγαζόταν παλιά η Kodak. 

Πρόκειται για το οικόπεδο 17 στρεμμάτων επί των οδών Χειμάρρας 10-12 και Λεωφόρου Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στην περιοχή Σώρος του Αμαρουσίου.

Η προσφορά της κοινοπραξίας Brook Lane-Noval ανήλθε σε 28,6 εκατ. ευρώ κατά πληροφορίες. H δεύτερη υψηλότερη προσφορά ήταν από το σχήμα των Prodea Investments ΑΕΕΑΠDimand στα 25,2 εκατ. ευρώ, ενώ η Μυτιληναίος πρόσφερε για το ίδιο ακίνητο περίπου 21 εκατ. ευρώ.

Για το οικόπεδο στον κόμβο Καλυφτάκη την καλύτερη προσφορά ύψους 2,6 εκατ. ευρώ φέρεται να υπέβαλε η φαρμακοβιομηχανία Unifarma.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υπέβαλε τις υψηλότερες προσφορές για δύο από τα τέσσερα ακίνητα, τα οποία μισθώνει από την Ektasis.

Ειδικότερα, φέρεται να έχει υποβάλει προσφορά περίπου 4,6 εκατ. ευρώ για το ακίνητο στον Άγιο Δημήτριο και περίπου 1 εκατ. ευρώ για το ακίνητο στα Βριλήσσια.

Για το κατάστημα που μισθώνει η ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ηράκλειο Κρήτης πλειοδότης ανακηρύχθηκε τοπική εταιρεία, ενώ για το ακίνητο της Κηφισιάς, που ελέγχεται κατά 20% από την Ektasis και φιλοξενεί επίσης κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, πλειοδότης φέρεται να είναι η εταιρεία Ατλάντα.

SHARE