Κρέμασαν τον Αβραμόπουλο στα μανταλάκια για Novartis και του ζητάνε συγγνώμη…

Δήλωση συγγνώμης της εφημερίδας «Κυριακάτικη ΚONTRANEWS» και του kontranews.gr, του Αιμίλιου Λιάτσου, διευθυντή και του Χρήστου Κυμπιζή, αρχισυντάκτη προς τον κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο του Λάμπρου και τους υιούς του, Φίλιππο – Λάμπρο και Ιάσωνα…
https://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2786526

«Η έντυπη κυριακάτικη εφημερίδα “Κυριακάτικη KONTRANEWS” καθώς και η ηλεκτρονική εφημερίδα “KONTRANEWS”, που εμφανίζεται στον διαδικτυακό τόπο kontranews. gr και εμείς προσωπικά υπό την ιδιότητά μας ως διευθυντή και αρχισυντάκτη, δηλώνουμε ρητά ότι δεν έχουμε ούτε είχαμε καμία πρόθεση να προσβάλουμε την τιμή, την υπόληψη και την φήμη του κ. Δημητρίου Αβραμόπουλου του Λάμπρου (πρώην Επίτροπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, πρώην Υπουργού και Βουλευτού) καθώς και των υιών του Φιλίππου – Λάμπρου και Ιάσωνος με τα από 15-12-2019, 20-1-2019, 3-2-2019, 1-12-2019 και 8-12-2019 δημοσιεύματα – άρθρα τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική εφημερίδα «KONTRANEWS» άλλως δηλώνουμε την συγγνώμη μας για τα όσα αναγράφονται στα ανωτέρω άρθρα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τον κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο και την οικογένειά του, οι οποίοι χαίρουν της απόλυτης εκτιμήσεως και σεβασμού μας.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος

Ειδικότερα, προς πλήρη διευκρίνιση των πραγματικών γεγονότων, δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με κανέναν τρόπο ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ούτε άλλο μέλος της οικογένειάς του με την λήψη χρημάτων από την εταιρεία Novartis ή από οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο και ως εκ τούτου τα ανωτέρω δημοσιεύματα επουδενί δεν αναφέρονται στο πρόσωπό του, προήλθαν δε εκ παραπλανητικών πληροφοριών τις οποίες δεν ελέγξαμε όπως είχαμε υποχρέωση. Επιπλέον δηλώνουμε ότι ποτέ και με κανέναν τρόπο ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Αγγελής δεν κατέθεσε ότι δήθεν η εταιρεία Novartis πλήρωνε κάποιον από τους υιούς του κ. Δημητρίου Αβραμόπουλου για να σπουδάζει και δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος κατέθεσε χρήματα σε λογαριασμό του υιού του στην Αμερική μέσω τροφοδότη λογαριασμού στην Ελβετία».

SHARE