Κραουνάκης για Τσίπρα : Τον αγαπώ, είναι η Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ

ίσθηση προκάλεσε για μία ακόμη φορά ο γνωστός συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης ο οποίος αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο δεν δίστασε να τον παρομοιάσει με την… Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κραουνάκης μιλώντας στο grtimes.gr ανέφερε ότι είναι ξεδιάντροπα ειλικρινής. Μιλώντας για την πολιτική κατάσταση στη χώρα υποστήριξε ότι τώρα δεν θέλω να εκφράζω πολιτική άποψη. «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ΝΔ ούτε το σύστημα ανθρώπων που ήρθαν διορισμένοι από τις Λέσχες του εξωτερικού. Στην Αριστερά, έχω συγγένειες. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ».

Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα είπε. «Τα μαγαζιά έμειναν λίγα, ο κόσμος μόλις δυσαρεστηθεί από τον ένα φούρνο θα πάει στον απέναντι. Δεν βλέπουμε κάτι να προχωράει. Φαίνεται, δεν συμφωνώ καθόλου, ότι προσπαθεί ο Τσίπρας να φτιάχνει ένα μαγαζί λιγάκι πιο ευρύστερνο».

Λίγο αργότερα πρόσθεσε τονίζοντας ότι αγαπάει τον Αλέξη Τσίπρα. ««Αγαπάω και εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα,  είναι ένα καθαρό παιδί. Είναι ο πρωταγωνιστής του κόμματος… είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ» είπε για να προσθέσει ότι «δεν υπάρχει κόμμα χωρίς αυτόν».

Τέλος αναφερόμενος σε όσους θέτουν θέμα αμφισβήτησης του Αλέξη Τσίπρα απαντά. «Να πάνε στο διάβολο…».

Η παράσταση Εκκλησιάζουσες – Η λαϊκή οπερέτα

Ο κ. Κραουνάκης μίλησε ακόμη για την πρωτότυπη και μοναδική παράσταση «Εκκλησιάζουσες-Η λαϊκή οπερέτα» ο οποίος όπως είπε εργάστηκε τουλάχιστον 20 χρόνια πάνω στο σπουδαίο αυτό έργο του Αριστοφάνη.

Είναι ένα έργο αδιέξοδο, όπως ο ίδιος λέει διευκρινίζοντας ότι «είναι ένα έργο πολιτικό, είναι λίγο πριν το τέλος μίας δημοκρατίας, είναι ένα έργο απελπισμένο, σκοτεινό στην πραγματικότητα», επιπλέον περιγράφει τον ρόλο της γυναίκας στις Εκκλησιάζουσες, αλλά και στην πραγματική ζωή, λέγοντας πως οι γυναίκες έχουν τις ίδιες ικανότητες με τους άντρες και ότι όλα είναι «θέμα μυαλού».

SHARE