Κουφοντίνας κατά δικαστών: Η Δικαιοσύνη είναι ταξική και διατεταγμένη

Για «ταξική και διατεταγμένη δικαιοσύνη» κάνει λόγο ο Κουφοντίνας με αφορμή την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Βόλου να απορρίψει το αίτημα του για άδεια. Πρόκειται για το έβδομο κατά σειρά αίτημα του ισοβίτη της 17 Νοέμβρη για τη χορήγηση άδειας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας με δήλωσή του από τις φυλακές Κασσαβετείας, αναφέρεται στην απόφαση του Αρείου Πάγου να αναιρέσει το βούλευμα που δεν του επέτρεπε να πάρει άδεια από τις φυλακές.

Στη συνέχεια κάνει λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας και «απαίτηση για δήλωση μετάνοιας» .

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα:

«Όπως αναμενόταν, οι δικαστές του Βόλου έπιασαν ξανά το δικό τους αυταρχικό και  αυθαίρετο νήμα, ακριβώς από εκεί που το είχαν αφήσει στο προηγούμενο βούλευμα τους. Σα να μην είχε μεσολαβήσει τίποτα, σαν να μην έφτασε να το αναιρέσει ο Άρειος Πάγος ως αντιφατικό και νομικά εσφαλμένο,  επιμένουν ξανά με τον ίδιο αντιφατικό τρόπο, με τις ίδιες  διαστρεβλώσεις της αλήθειας, με την ίδια  στυγνή λογική της αλαζονικής εξουσίας τους, με τα ίδια ξανά φρονηματικά επιχειρήματα (παρότι διακηρύσσουν την ίδια στιγμή  τον σεβασμό στην ελευθερία της σκέψης), την ίδια απαίτηση για  ιδεολογική μεταστροφή (παρότι διακηρύσσουν  το δικαίωμα στις πεποιθήσεις ) την ίδια ξανά δόλια   απαίτηση για δήλωση μετάνοιας.

Οι δικαστές του Βόλου δεν θα μπορούσαν να αγνοούν τόσο επιδεικτικά τον ίδιο τον Άρειο Πάγο, αν δεν είχαν την  άμεση στήριξη, από τις ισχυρές πολιτικά και οικονομικά οικογένειες και την τρομουστερία των μέσων ενημέρωσης που αυτές αποκλειστικά ελέγχουν, αν δεν εκδηλωνόταν όλο και πιο ανοιχτά και απροκάλυπτα φασιστικά εκείνο το αόρατο χέρι που συντονίζει όλη αυτή  τη σκοταδιστική μεθόδευση των τελευταίων μηνών.

Η απόφαση τους αυτή δικαιώνει άλλη μια φορά όσους μιλούν για ταξική και διατεταγμένη δικαιοσύνη.

Δημήτρης Κουφοντίνας

Κασσαβέτεια,  6/7/2019»

 

SHARE